domingo, 6 de marzo de 2016

AMPLIACIÓ Pràctica 2

Google Drive és un servei d'allotjament d'arxius que va ser introduït per Google el 24 d'abril de l'any 2012, i va ser el reemplaçament de Google Docs. Cada usuari té 15 gigabytes d'espai gratuït per almacenar els seus arxius, i si vol més ha de pagar per ells. És accessible per internet. En aquests 15 GB l'usuari també guarda missatges de Gmail i imatges de Google+.
ORIGEN: http://bit.ly/1Tj4aR5
A més, Google proporciona una pàgina d' Ajuda de Google Drive, on s'explica com utilitzar Google Drive, com funciona a un dispositiu mòbil (telèfons, tablets...), com resoldre els problemes que ens poden aparèixer, entre altres.
ORIGEN: http://bit.ly/1Qzzclp
Google Drive ofereix molts recursos per a treballar a l'aula, com les carpetes, els documents, les presentacions, els fulls de càlcul, els formularis... Mitjançant aquests recursos es poden desenvolupar aspectes molt importants en l'educació, com el treball cooperatiu, l'autoavaluació, les plantilles, els comentaris a documents, l'accés al diccionari i el traductor, les revisions dels documents, estalviar paper, ús compartit amb les famílies, elaboració de documents a temps reial, amb possibilitats de xat o la substitució de l'USB pel Núvol.
ORIGEN: http://bit.ly/1QuJwty
Per això, poden deduir que el Google Drive no només és adequat per a l'ensenyament, sinó també molt recomanat, i ací tenim un resum d'alguns dels avantatges que recolzen aquesta afirmació:
  • És disponible les 24 hores del dia, cada dia de la setmana
  • Permet col·laborar i compartir
  • Permet revisar i documentar el progrés individual, grupal o propi
  • Les ferramentes de referència (diccionari, investigació o citació de bibliografia) estan integrades al processador de text
  • Permet la publicació de treballs de l'alumnat
  • És compatible amb altres programes, com OpenOffice
ORIGEN: http://bit.ly/1QWQR2g

No hay comentarios:

Publicar un comentario