domingo, 6 de marzo de 2016

AMPLIACIÓ Tema 4

AMPLIACIÓ TEMA 4. Societat TIC

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, també conegudes com a TIC, són el conjunt de tecnologies desenvolupades per a gestionar informació i enviar-la d'un lloc a un altre. Ofereixen una quantitat d'informació molt ampla i inclouen les tecnologies per almacenar informació i recuperar-la després, enviar i rebre informació d'un lloc a altre o processar informació per poder calcular resultats i elaborar informes.
ORIGEN: http://bit.ly/1QXqoBN
Les TIC han fet grans aportacions a les activitats humanes:
  • Fàcil accés a una gran font d'informació
  • Procés ràpid de tot tipus de dades
  • Canals de comunicació immediata
  • Capacitat d'almacenament
  • Automatització de treballs
  • Interactivitat
  • Digitalització de tota la informació
A més, les TIC tenen molts beneficis a l'educació, com el desenvolupament digital i informacional de l'alumnat, la millora de la productivitat i un recurs didàctic innovador, ja que les TIC són una ferramenta molt útil per a introduir noves tècniques i idees. A més, les TIC estan a tot arreu, i quasi totes les activitats i camps del coneixement reben les seues influències, de manera que és necessari fer una actualització curricular. Les TIC també faciliten l'aprenentatge continu i milloren la comunicació i multipresencialitat virtual.
ORIGEN: http://bit.ly/1p083xm
Davant aquest ús generalitzat de les TIC a totes les activitats humanes i la mundialització econòmica i cultural, s'està introduint una profunda revolució als àmbits socials, sobretot al món educatiu. Les necessitats de formació dels ciutadans s'extén al llarg de tota la seua vida, no només per les exigències laborals sinó també per fer front als canvis que es produeixen en els propis entorns domèstics i d'oci.
ORIGEN: http://bit.ly/18GAQic

No hay comentarios:

Publicar un comentario