domingo, 6 de marzo de 2016

AMPLIACIÓ Pràctica 4

PowerPoint és un programa de presentació desenvolupat per l'empresa de Microsoft, per a sistemes operatius de Windows i Mac. Ve integrat al Microsoft Office, com a un element més que pot aprofitar els avantatges que ofereixen els altres components de l'equip per obtenir un resultat òptim.
ORIGEN: http://bit.ly/1SsbNU6
PowerPoint és un dels programes de presentació de més extensió, que s'utilitza en diversos àmbits, com a l'educació, els negocis... És un programa dissenyat per a fer presentacions de text esquematitzat, animacions de text o imatges, etc. 

ORIGEN: http://bit.ly/1M1qgQt
A la pràctica de PowerPoint havíem de fer un conte amb dos finals alternatius. Nosaltres vam triar el conte de "La Sireneta", però vam canviar alguns aspectes
Fer les diverses diapositives del conte és molt senzill, només havien d'escriure el text i afegir la imatge de l'escena. Després, a les opcions d'animacions i transicions podíem posar els efectes que volguérem.

Per a fer els enllaços que ens portaren als diversos finals, havíem d'afegir una forma i després insertar un hipervíncul que ens portara a la diapositiva que volguérem del nostre document. 

Va resultar una pràctica molt divertida i amena, on vam poder descobrir com treballar amb PowerPoint en un cas pràctic. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario