domingo, 6 de marzo de 2016

AMPLIACIÓ Pràctica 3

YouTube és un lloc web al qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Te tota varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió o vídeos musicals. També destaquen els videoblogs, que són una galeria de clips de vídeos, publicats per una o diverses persones, on l'autor pot autoritzar a altres usuaris per afegir comentaris o altres vídeos.
ORIGEN: http://bit.ly/1U4mQ5T
YouTube va ser creat l'any 2005 per tres empleats de PayPal (empresa que permet pagar en llocs web i transferir diners). A octubre de 2006 va ser adquirit per Google i ara opera com una de les seues filials. És el lloc web del seu tipus més utilitzat a Internet. Utilitza un reproductor en línia que esta basat en Adobe Flash, doncs que també pot ser un reproductor basat en l'estàndard HTML5, que és suportat pels navegadors web més difondits. Els enllaços de YouTube poden ser insertats a blogs i altres llocs electrònics mitjançant el còdec HTML.
ORIGEN: http://bit.ly/1OWKcnt
Si trobem problemes amb YouTube tenim dos opcions. Per una banda, Google ofereix una pàgina d'Ajuda de YouTube, que ens explica aspectes com veure i crear vídeos, gestionar el nostre canal, les questions legals, etc. Aquesta pàgina pot resultar molt adequada per aquelles persones que mai han emprat YouTube.
ORIGEN: http://bit.ly/1Qv5yfM
D'altra banda, a YouTube trobem Assistència Tècnica, on també tenim un centre d'ajuda per als problemes que ens poden sortir mentre utilitzem YouTube. A més, també tenim un portal d'Educació, on arribem a la Acadèmia de Creadors, i podem trobar gran quantitat de cursos i leccions sobre diversos aspectes de l'ús de YouTube. 
ORIGEN: http://bit.ly/1K3JhlM
Per últim, pel que fa a la pràctica realitzada, vam pujar un vídeo sobre les TIC i els seus beneficis. Per a fer-ho, primer vam gravar el vídeo a part, i el vam pujar al YouTube. Una vegada el vídeo estava pujat, vam utilitzar l'Editor de YouTube per a posar els efectes, ajustar la longitud del vídeo, afegir-li música, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario