domingo, 6 de marzo de 2016

AMPLIACIÓ Tema 2

AMPLIACIÓ TEMA 2. Integració de les TIC's al curriculum

Els diversos paradigmes que han aparegut al llarg de la història han influenciat al currículum d'Educació Primària.
Un dels temes més importants i que més preocupen a les persones relacionades amb els sistemes educacionals és la integració curricular de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Una vegada que es té la tecnologia i els mestres aprenen a fer un bon ús d'ella, el problema que apareix és com integrar les TIC al currículum. El que s'ha dit sobre la integració curricular de les TIC no és del tot clar, tant en conceptualització com a orientació. 
ORIGEN: http://bit.ly/1M14aNX
La integració curricular de les TIC és el procés de fer-les completament part del currículum, formant part en totalitat, fusionant-se amb els principis educatius i la didàctica que conformen l'aprenentatge. Per això, la integració curricular de les TIC implica fer un ús transparent de les tecnologies, emprant-les per planificar estratègies que faciliten la construcció de l'aprenentatge, utilitzant-les a l'aula per donar suport a les classes, com una part més del currículum. A més, és important emprar les TIC per aprendre el contingut d'una disciplina, és a dir, utilitzar un software educatiu per a les diverses disciplines.
ORIGEN: http://bit.ly/1QuGJ3I
Però amb tot això, cal tindre en compte que hi ha hagut una evolució de l'aprenentatge i de l'ensenyament, que també intervenen en l'ús de les tecnologies, juntament amb els nous rols que han adquirit els mestres, que gràcies a aquestes tecnologies han adquirit un paper més secundari, més de guia. Han d' assegurar que les TIC siguen adequades per als alumnes i que aquests siguen capaços de desenvolupar les seues habilitats tant per ells mateixos com amb la resta dels companys.
ORIGEN: http://bit.ly/1psBkkM

No hay comentarios:

Publicar un comentario