domingo, 17 de abril de 2016

AMPLIACIÓ Pràctica 6

Google Calendar és una agenda i calendari electrònic desenvolupat per Google que permet sincronitzar amb els contactes de Gmail de manera que puguem convidar-los i compartir esdeveniments amb ells. Esta disponible des del 13 d'abril de 2006. Tot i que els usuaris no estan obligats a tenir un compte de Gmail, sí que han de disposar d'un compte a Google (Google Account) per poder fer ús del programari. Google Calendar, juntament amb Gmail, Google Docs i Google Talk, el 7 de juliol de 2009, van passar a ser productes acabats.
http://bit.ly/1SkZTd4

Amb Google Calendar es poden crear diferents calendaris per poder organitzar inicialment per separat les diferents activitats que el mestre, alumne o centre plantegen. A partir d'un calendari principal associat amb el conte, es poden generar tots els calendaris secundaris per a cada curs, departament, associació de pares, formació de mestres, activitats extraescolars... Aquests calendaris es poden compartir, siga públicament o només amb un grup específic de persones.
Aquestes possibilitats faciliten no només la comunicació d'esdeveniments per part dels mestres i l'equip directiu a pares i alumnes, sinó que la comunicació també pot ser dels pares cap al centre o dels alumnes entre sí. Es democratitza el coneixement d'esdeveniments, fomentant la implicació en el funcionament del centre.
http://bit.ly/1VwZM28
A més es poden crear invitacions a esdeveniments, enviar-les a alumnes, mestres o pares, de manera que la comunicació entre aquests augmenta i es facilita.
Tot això sense nomenar que l'aplicació per als telèfons mòbils permet rebre notificacions i recordatoris als mòbils, de manera que és més fàcil portar al dia les notificacions de la comunitat educativa: avisos d'última hora, incidències, reunions... Una vegada més, tornem a veure una integració positiva de les diferents tecnologies a l'àmbit escolar.

Ací podem visualitzar un vídeo que ens explica com fer una agenda escolar a partir d'un calendari fet mitjançant Google Calendar

No hay comentarios:

Publicar un comentario